- Konular
- 28
- Üyelik Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Bakiye
- 0.25₺

Sahura kadar ayakta iken film ve dizilere sardım bu aralar. Yabancı dizilerden tavsiye edebileceğiniz bir dizi var mı?
Aha ilgi alanlarım arasında zirvede olan konulardan biri. Bende senin gibi Ramazan ayı başladığından beri dizi ve filmlere sardım. İzlemediğim film yok denecek kadar az olunca dizilere dadandımSahura kadar ayakta iken film ve dizilere sardım bu aralar. Yabancı dizilerden tavsiye edebileceğiniz bir dizi var mı?
Tavsiyen için sağol abi. Bakayım şimdi bende başlıyım madem 1. Sezondan.Aha ilgi alanlarım arasında zirvede olan konulardan biri. Bende senin gibi Ramazan ayı başladığından beri dizi ve filmlere sardım. İzlemediğim film yok denecek kadar az olunca dizilere dadandım. Bu aralar LUCİFER’ ı izliyorum 5. sezon bitmek üzere tavsiye ederim. Dizi sürükleyici ve eğlenceli baymıyor yani insanı.
Başla başla şimdi başlarsan tüm sezonu ramazan ayı bitmeden bitirmiş olursunTavsiyen için sağol abi. Bakayım şimdi bende başlıyım madem 1. Sezondan.
Vikingler de çok güzel bir dizi, lucifer niye sarmadı abi seni bence güzel dizi yaw.Lucifer beni sarmadı.
En son izlediğim diziler Breaking Bad, Vikingler ve Under the Dome. Tavsiye ederim.
Bunlarıda sıraya alayım bari, hazır balığa gidemiyoruzLucifer beni sarmadı.
En son izlediğim diziler Breaking Bad, Vikingler ve Under the Dome. Tavsiye ederim.
Ne bilem, ilk bölümünü yarısına kadar izledim pek hoşuma gitmedi.Vikingler de çok güzel bir dizi, lucifer niye sarmadı abi seni bence güzel dizi yaw.
Dizi modunda değildin demek ki abi sen lucifer’ a başladığındaNe bilem, ilk bölümünü yarısına kadar izledim pek hoşuma gitmedi.
Olabilir.Dizi modunda değildin demek ki abi sen lucifer’ a başladığında.
2. sezonun ortasındayımKolay gelsin kardeşim. Sabaha kadar tüm sezonu yersin sen inanıyorum sana.
Heh işte sen bu hızla devam et, ramazan ayı çıkmadan diğer dizilere başlarsın2. sezonun ortasındayım. Genel olarak dizinin konusunu beğendim eğlenceli ve sürükleyici.
Bende öyle düşünüyorumHeh işte sen bu hızla devam et, ramazan ayı çıkmadan diğer dizilere başlarsın.
Bende bekliyorum, gelsede izlesek.27 Mayıs’ da onu bekliyorum şimdi.