Teşekkürler.Tebrik ederimfishing.lrf. Bu sezon bu arkadaşın peşine hiç düşmedim
.
Rastgele şimdiden hocam. Geçen sene Pendik - Kartal arası sabah akşam kovalıyorduk harika balıklar' da aldık' da bu sene bir üşengeçlik vurdu denize henüz hiç inmedim avaTeşekkürler.
Ben de bunların peşinden koşmaktan lrf yapamadım.Bu akşam ya da yarın farklı bir yer deneyeceğim. Verimli olursa paylaşırım.
Sabah akşam kovalamıyorum akşam suyu çok verimli olmayınca sabah suyu denemek içimden gelmiyor. Peşinden koşan herkese rast gelsin.Rastgele şimdiden hocam. Geçen sene Pendik - Kartal arası sabah akşam kovalıyorduk harika balıklar' da aldık' da bu sene bir üşengeçlik vurdu denize henüz hiç inmedim ava![]()
İskorpit deyip geçme çok lezzetlidirgeçen 15 günde pendik kartal sahilde akşamları biraz vakit geçiriyorum. Çok fazla iskorpit basmış durumda. 5-10 tane istavrit gelse de iskorpitler nedeniyle yoruyor biraz.
Bakalım bir kaç tane irilerden aldım eve bu hafta deneyeceğim. Tarif önerilerine açığımİskorpit deyip geçme çok lezzetlidirİrisinin aksiyonu' da güzeldir he.
Çorbası çok güzel oluyor. Bir makale yazıyorum bitsin, yemek bölümü içinde yazayım bari iyi denk düşürdünBakalım bir kaç tane irilerden aldım eve bu hafta deneyeceğim. Tarif önerilerine açığım![]()
karagöz için isome marukyu iş yapar mı yoksa illa boru kurdu mamun sülünez vs yemli mi ister karagöz ? daha önce tecrübe ettiğim bir balık cinsi değilPendik' de tabak gibi karagözler varROMANCI irfan abi. Bir ara kovalayalım öyle böyle büyük değiller
![]()
İsome çalışır Karagöz’ dekaragöz için isome marukyu iş yapar mı yoksa illa boru kurdu mamun sülünez vs yemli mi ister karagöz ? daha önce tecrübe ettiğim bir balık cinsi değil