- Konular
- 43
- Yanıtlar
- 2
- Üyelik Yaşı
- 1 Ay 10 Gün
- TRY
- 95.00₺
- Adı
- Hasan Akyüz

Üsküdar da balık tutmak yasak mı hala@Spinci ava inmediğimiz için şu sıralar, bu bölgelerde var yada yok diyemem şu anda. Geçen hafta sabah suyunda 3 adet alındı sadece sabah 06:00 - 09:00 arası. Sahte o anki hava ve suyun durumuna göre değişiklik gösterse de, genelde kullanılan limon, beyaz renk ve 80 cm civarı gelen sahteler uygundur.
Rastgele İzzet abi, fırsat yok olsa bende deneyeceğim sabah suyuna bir ara. Dün sabah dayım kartal' dan palamut denemiş jig' ile oda sonuç alamadı.Herkese merhaba, bu sabah saat 06:00 - 07:30 arası Pendik tarafında spin denemelerimde maalesef sonuç alamadım. Haftaiçi lodostan poyraza geçişte denemelere devam edeceğim. Oltası suda olan herkese rastgele.
Sağolasın HasanRastgele İzzet abi, fırsat yok olsa bende deneyeceğim sabah suyuna bir ara.
Bizim irfan abi var senin durumda onla aynı o zaman bebek uyursa kaçabiliyorsunuzSağolasın HasanValla evden tek ayrılabildiğim saat aralığı 05:00 - 08:00 arası (bebeğin uyumasına göre
). Fırsat buldukça kaçıyorum. 2 hafta önceye kadar boğaz çok güzel av verdi spinle ve hemen her sabah belirttiğim zamanda oralardaydım. Balık kesince eve dönüş artık
maltepe- pendik hattını yoklayacağız fırsat buldukça
![]()
Rastgele diyelim erkan o zaman. Güzel haberlerini bekliyorumBende yarın sabah suyuna bir deneyeceğim nasipse bakalım![]()
İnşallah Hasan, gırgırlardan kaçabilen dişliler daha da büyüyüp gelecekler inşallah. Bizim buralar çok güzel av verecek umarım. Onları beklerken de farklı türlerin peşine de düşeriz. Mesela körfez çok güzel kalamar yapıyormuş bu aralar. Denemekte fayda varBizim irfan abi var senin durumda onla aynı o zaman bebek uyursa kaçabiliyorsunuzBoğaz evet abi zaten bu sene bizim bu hatlarda da çok güzel avlar oldu balık boldu ama boğaz hepten coştu bu sene. İnşallah bu durum her sene devam eder böyle. Dönüş balığında bakalım nasıl olacak durum. Dönüş balığından daha çok umutluyum ben
Aynen katılıyorum abi. Ah yaralarıma basıyorsun fırsat olmuyor şu sıra olsa nerelere gideceğimdeİnşallah Hasan, gırgırlardan kaçabilen dişliler daha da büyüyüp gelecekler inşallah. Bizim buralar çok güzel av verecek umarım. Onları beklerken de farklı türlerin peşine de düşeriz. Mesela körfez çok güzel kalamar yapıyormuş bu aralar. Denemekte fayda var![]()
Rastgele kardeşim. Güzel haberlerini bekliyoruz.Bende yarın sabah suyuna bir deneyeceğim nasipse bakalım![]()
Yağmur böyle devam ederse yarında bizim av hayalleri yalan olucak gibiRastgele kardeşim. Güzel haberlerini bekliyoruz.