- Konular
- 109
- Üyelik Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Bakiye
- 0.00₺

Yine Dünya genelinde hiç bir forumda görmediğim ve son derece keyifli olacağını düşündüğüm aynı zamanda' da ülkemizde oldukça sorunlu ve bilinçsizce yapılan balık avcılığının daha bilinçli ve profesyonelce yapılmasına katlı sağlayacağını düşündüğüm bir " balıkçılık ligi " fikri ve çalışması üzerinde yoğunlaştım bu aralar. Bireysel ya da takım olarak katılımların olacağı, sezon olarak ilerleme sağlayacak, üst ve alt liglerden oluşan ülke çapında bir lig.
Sizlerin konu hakkında ki fikirlerinizi, bu tür bir uygulama olsa içerisinde neler barındırması gerektiği hakkında ki fikirlerinizi merak etmekteyim. Benim şu anda kafamda ki yapı detaylarına girmeden basit haliyle söylemek gerekir ise ; Bir lig tablosu şeklinde avlanan balığının kilosu ya da boyuna göre avcıya puan verme şeklinde.
İyi Forumlar;
Sizlerin konu hakkında ki fikirlerinizi, bu tür bir uygulama olsa içerisinde neler barındırması gerektiği hakkında ki fikirlerinizi merak etmekteyim. Benim şu anda kafamda ki yapı detaylarına girmeden basit haliyle söylemek gerekir ise ; Bir lig tablosu şeklinde avlanan balığının kilosu ya da boyuna göre avcıya puan verme şeklinde.
İyi Forumlar;